Betingelser

Betaling
Sell&Buy I/S modtager betaling med Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Sell&Buy I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Normal levering er 2-5 arbejdsdage fra modtagelse af ordren. (Bemærk at lørdage, søndage og helligdage ikke regnes som arbejdsdage) Hvis der ikke er nogen hjemme på din adresse, når posten kommer med din pakke, skal du efterfølgende selv hente pakken på nærmeste posthus.
Ved køb over kr. 500,- betaler www.uniquepieces.dk for fragten. Ved køb op til kr. 500,- betales kr. 50,- for fragt.
I tilfælde af at en vare ikke er på lager alligevel, restordre og bestillingsvarer vil vi kontakte kunden og lave en nærmere aftale

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Sell&Buy I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Sell&Buy I/S
Rønneholmen 7, 3tv.
2680 Solrød Strand

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sellbuyis2015@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sellbuyis2015@gmail.com

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik:
Kundens ret til privatliv er meget vigtig for uniquepieces.dk.  Vi anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til uniquepieces.dk skal kunden kunne have tillid til, at vi kan håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på ansvarlig vis.
Oplysninger skal kun bruges i forbindelse med betaling og levering af varer og til at forbedre brugervenligheden i webshoppen. Vi har formuleret en fortrolighedspolitik for at gøre det klart, at vi beskytter kundens personlige oplysninger.
Personlige oplysninger indsamlet af  uniquepieces.dk:
Når der gennemføres et køb i vores webshop, vil shoppen indsamle kundens kontakt oplysninger bestående af kundens navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer.
Disse oplysninger anvendes udelukkende til fakturering, og for at vi kan levere varen til dig.
Betaling:
Hver gang du som kunde opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), tager MediNet.dk alle forholdsregler for at beskytte kunden.  Ved alle bestillinger der betales med kreditkort krypteres kundens kreditkortnummer, så tredjepart ikke kan spore oplysningerne.
Uniquepieces.dk hverken sælger eller videregiver nogen af vores kunders personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.
Som kunde anbefaler vi at du altid lukke dit browservindue eller logger ud af kontoen ved afslutning af besøget i webshoppen, for at sikre at uvedkommende ikke kan få tilgang til dine kontoinformationer. Du bør tage denne forholdsregel, også selv om du sidder hjemme og ikke anvender em offentlig tilgængelig computer.
Som registreret kunde hos uniquepieces.dk har du altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.  Har du henvendelser der drejer sig personlige oplysninger kan du rette henvendelse til os telefonisk eller via mail.