Betingelser

Uniquepieces.dk et digitalt kræmmermarked Her på uniquepieces.dk, kan man købe alt fra nye ubrugte varer til forbrugskunst. Vi har sat en pris på varen og når i finder en vare i gerne vil købe kontakter i os på sellbuyis2015@gmail.com hvor vi bekræfter at vi har varen på lager og beder jer om at overføre penge via mobilpay. Derefter sender vi varen til jer. Køber betaler selv for fragten som kommer oven i varens pris. Fragt er 50kr. Hvis du har spørgsmål til varen kan du altid kontakte os på sellbuyis2015@gmail.com Levering Normal levering er 2-5 arbejdsdage fra modtagelse af ordren. (Bemærk at lørdage, søndage og helligdage ikke regnes som arbejdsdage) Hvis der ikke er nogen hjemme på din adresse, når posten kommer med din pakke, skal du efterfølgende selv hente pakken på nærmeste posthus eller pakkeshop.

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik:
Kundens ret til privatliv er meget vigtig for uniquepieces.dk.  Vi anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til uniquepieces.dk skal kunden kunne have tillid til, at vi kan håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på ansvarlig vis.
Oplysninger skal kun bruges i forbindelse med betaling og levering af varer og til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden.